Stuur jobs4us een whatsapp bericht

Op zoek naar een passende baan

Je bent al een tijd op zoek naar de juiste vacature en als het aan jou ligt begin je morgen al met werken, Jobs4us biedt jou de snelste weg naar deze nieuwe baan. Wij zijn er voor jou en zullen er dan ook alles aan doen om ook voor jou de juiste werkplek te vinden.

Mochten we op dit moment niet een passende vacature beschikbaar hebben schrijf je dan in als werkzoekende, wij zullen er dan alles aan doen om ook voor jou een passende baan te vinden.

Jobs4us helpt u met:

  • Het vinden van een leuke baan
  • Contact leggen met werkgevers
  • Sollicitatie procedure

Sector overzicht

Horeca

Wil je aan de slag in de horeca sector, klik dan verder en ga kijken naar onze vacature aanbod die wij aanbieden in de horeca. En Solliciteer direct!

0 Vacature beschikbaar

Logistiek

Wil je aan de slag in de logistieke sector, klik dan verder en ga kijken naar onze vacature aanbod die wij aanbieden in de logistiek. En Solliciteer direct!

34 Vacatures beschikbaar

Zakelijke Dienstverlening

Wil je aan de slag in de zakelijke dienstverlenende sector, klik dan verder en ga kijken naar onze vacature aanbod die wij aanbieden. En Solliciteer direct!

27 Vacatures beschikbaar

Schoonmaak

Wil je aan de slag in de schoonmaak sector, klik dan verder en neem een kijkje bij ons vacature aanbod in de schoonmaak. En Solliciteer direct!

1 Vacature beschikbaar

Techniek & Bouw

Wil je aan de slag in de techniek of bouw sector, klik dan verder en ga kijken naar onze vacature aanbod die wij aanbieden in de techniek. En Solliciteer direct!

16 Vacatures beschikbaar

Industrie

Wil je aan de slag in de industriele sector, klik dan verder en ga kijken naar onze vacature aanbod die wij aanbieden in de industrie. En Solliciteer direct!

1 Vacatures beschikbaar

Laatst geplaatste vacatures

Bakwagen horeca distributie

Bakwagen horeca distributie

Bakwagen horeca distributie| Amsterdam Jobs4us is voor een landelijk opererend transportbedrijf op zoek naar vakbekwame bakwagen chauffeurs die horeca Nederland gaan bevoorraden. Functie omschrijving ’s Ochtends vroeg pak jij van af de...

Lees meer
Bakwagen chauffeur

Bakwagen chauffeur

Bakwagen chauffeur C | Utrecht Jobs4us is voor een landelijk opererend transportbedrijf op zoek naar vakbekwame bakwagen chauffeurs die horeca Nederland gaan bevoorraden. Functie omschrijving ’s Ochtends vroeg pak jij van af de vestiging...

Lees meer
Bakwagen chauffeur

Bakwagen chauffeur

Bakwagen chauffeur C | Rotterdam Jobs4us is voor een landelijk opererend transportbedrijf op zoek naar vakbekwame bakwagen chauffeurs die horeca Nederland gaan bevoorraden. Functie omschrijving ’s Ochtends vroeg pak jij van af de vestiging...

Lees meer
Bakwagen chauffeur

Bakwagen chauffeur

Bakwagen chauffeur C | Amsterdam Jobs4us is voor een landelijk opererend transportbedrijf op zoek naar vakbekwame bakwagen chauffeurs die horeca Nederland gaan bevoorraden. Functie omschrijving ’s Ochtends vroeg pak jij van af de vestiging...

Lees meer

Inschrijven als werkzoekende