Stuur jobs4us een whatsapp bericht

Op zoek naar een passende baan

Je bent al een tijd op zoek naar de juiste vacature en als het aan jou ligt begin je morgen al met werken, Jobs4us biedt jou de snelste weg naar deze nieuwe baan. Wij zijn er voor jou en zullen er dan ook alles aan doen om ook voor jou de juiste werkplek te vinden.

Mochten we op dit moment niet een passende vacature beschikbaar hebben schrijf je dan in als werkzoekende, wij zullen er dan alles aan doen om ook voor jou een passende baan te vinden.

Jobs4us helpt u met:

  • Het vinden van een leuke baan
  • Contact leggen met werkgevers
  • Sollicitatie procedure

Sector overzicht

Horeca

Wil je aan de slag in de horeca sector, klik dan verder en ga kijken naar onze vacature aanbod die wij aanbieden in de horeca. En Solliciteer direct!

0 Vacature beschikbaar

Logistiek

Wil je aan de slag in de logistieke sector, klik dan verder en ga kijken naar onze vacature aanbod die wij aanbieden in de logistiek. En Solliciteer direct!

34 Vacatures beschikbaar

Zakelijke Dienstverlening

Wil je aan de slag in de zakelijke dienstverlenende sector, klik dan verder en ga kijken naar onze vacature aanbod die wij aanbieden. En Solliciteer direct!

27 Vacatures beschikbaar

Schoonmaak

Wil je aan de slag in de schoonmaak sector, klik dan verder en neem een kijkje bij ons vacature aanbod in de schoonmaak. En Solliciteer direct!

1 Vacature beschikbaar

Techniek & Bouw

Wil je aan de slag in de techniek of bouw sector, klik dan verder en ga kijken naar onze vacature aanbod die wij aanbieden in de techniek. En Solliciteer direct!

16 Vacatures beschikbaar

Industrie

Wil je aan de slag in de industriele sector, klik dan verder en ga kijken naar onze vacature aanbod die wij aanbieden in de industrie. En Solliciteer direct!

1 Vacatures beschikbaar

Laatst geplaatste vacatures

Grondwerker

Grondwerker - Ook zonder ervaring| Drachten Voor een van onze opdrachtgevers in het Noorden van Nederland zijn wij op zoek naar een Grondwerker Glasvezel. Je werkt mee aan het aanleggen van glasvezelverbindingen. Functie omschrijving Je maakt...

Lees meer

Schoonmaak M/V

Schoonmaker M/V | Steenwijk Voor een maatschappelijk verantwoorde organisatie, die totaaloplossingen biedt op het gebied van schoonmaak & onderhoud in Noord Nederland, zijn wij op zoek naar medewerkers schoonmaak (m/v). Steek jij graag de...

Lees meer

Monteur zonnepanelen

Monteur zonnepanelen - Zonder ervaring | Utrecht Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar klantgerichte Monteurs zonnepanelen in de omgeving van Utrecht. Ervaring is niet vereist. Het bedrijf is actief in duurzame energie en...

Lees meer

Monteur zonnepanelen

Monteur zonnepanelen   | Harlingen Voor een van onze opdrachtgevers in Friesland zijn wij op zoek naar een ervaren, klantgerichte Monteur zonnepanelen. Het bedrijf is een totaal aanbieder op het gebied...

Lees meer

Met gemak weer snel aan de bak!

Met gemak weer snel aan de bak! Heb jij er ook genoeg van, dat je in eerste instantie alleen wordt beoordeeld op jouw CV? Vindt jij het lastig om een goede CV op te stellen en kun jij wel wat hulp gebruiken bij  het vinden van een baan, die...

Lees meer

Inschrijven als werkzoekende