Stuur jobs4us een whatsapp bericht

Op zoek naar een passende baan

Je bent al een tijd op zoek naar de juiste vacature en als het aan jou ligt begin je morgen al met werken, Jobs4us biedt jou de snelste weg naar deze nieuwe baan. Wij zijn er voor jou en zullen er dan ook alles aan doen om ook voor jou de juiste werkplek te vinden.

Mochten we op dit moment niet een passende vacature beschikbaar hebben schrijf je dan in als werkzoekende, wij zullen er dan alles aan doen om ook voor jou een passende baan te vinden.

Jobs4us helpt u met:

  • Het vinden van een leuke baan
  • Contact leggen met werkgevers
  • Sollicitatie procedure

Sector overzicht

Horeca

Wil je aan de slag in de horeca sector, klik dan verder en ga kijken naar onze vacature aanbod die wij aanbieden in de horeca. En Solliciteer direct!

0 Vacatures beschikbaar

Logistiek

Wil je aan de slag in de logistieke sector, klik dan verder en ga kijken naar onze vacature aanbod die wij aanbieden in de logistiek. En Solliciteer direct!

34 Vacatures beschikbaar

Zakelijke Dienstverlening

Wil je aan de slag in de zakelijke dienstverlenende sector, klik dan verder en ga kijken naar onze vacature aanbod die wij aanbieden. En Solliciteer direct!

27 Vacatures beschikbaar

Schoonmaak

Wil je aan de slag in de schoonmaak sector, klik dan verder en neem een kijkje bij ons vacature aanbod in de schoonmaak. En Solliciteer direct!

1 Vacature beschikbaar

Techniek & Bouw

Wil je aan de slag in de techniek of bouw sector, klik dan verder en ga kijken naar onze vacature aanbod die wij aanbieden in de techniek. En Solliciteer direct!

16 Vacatures beschikbaar

Industrie

Wil je aan de slag in de industriele sector, klik dan verder en ga kijken naar onze vacature aanbod die wij aanbieden in de industrie. En Solliciteer direct!

1 Vacatures beschikbaar

Laatst geplaatste vacatures

Chauffeur distributie C/CE

Chauffeur distributie C/CE | Bolsward Voor één van de grootste wasserijbedrijven van Nederland zoeken wij representatieve, klantvriendelijke en gedreven chauffeurs, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dit bedrijf is gevestigd in Friesland en is gespecialiseerd...

Lees meer

Hardewerkers

Hardewerkers | Friesland Voor diverse opdrachtgevers in de bouw in Friesland zijn wij op zoek naar enthousiaste harde werkers. Ben jij iemand, die graag de handen uit de mouwen steekt en technisch inzicht heeft, dan zijn wij op zoek naar jou! Functie omschrijving Je...

Lees meer

Monteur installatietechniek

Monteur Installatietechniek|Leeuwarden Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren, klantgerichte installatiemonteur. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen in de regio en het werk vindt voornamelijk plaats bij particulieren in bestaande...

Lees meer

Pijpfitter

Pijpfitter | Drachten Vind jij het soms ook moeilijk om een goede cv op te stellen en ben je er klaar mee, dat je in eerste instantie alleen hierop wordt beoordeeld? Wij kunnen jou helpen met het opstellen van een cv en wij helpen jou ook bij het vinden van een baan...

Lees meer

Schilder

Schilder | Leeuwarden Voor verschillende opdrachtgevers in Friesland zijn wij op zoek naar ervaren schilders. Heb jij twee rechterhanden en ben jij een harde werker, die niet bang is om vieze handen te krijgen, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij kunnen jou helpen bij...

Lees meer

Inschrijven als werkzoekende