Stuur jobs4us een whatsapp bericht

Op zoek naar een passende baan

Je bent al een tijd op zoek naar de juiste vacature en als het aan jou ligt begin je morgen al met werken, Jobs4us biedt jou de snelste weg naar deze nieuwe baan. Wij zijn er voor jou en zullen er dan ook alles aan doen om ook voor jou de juiste werkplek te vinden.

Mochten we op dit moment niet een passende vacature beschikbaar hebben schrijf je dan in als werkzoekende, wij zullen er dan alles aan doen om ook voor jou een passende baan te vinden.

Jobs4us helpt u met:

  • Het vinden van een leuke baan
  • Contact leggen met werkgevers
  • Sollicitatie procedure

Sector overzicht

Horeca

Wil je aan de slag in de horeca sector, klik dan verder en ga kijken naar onze vacature aanbod die wij aanbieden in de horeca. En Solliciteer direct!

0 Vacatures beschikbaar

Logistiek

Wil je aan de slag in de logistieke sector, klik dan verder en ga kijken naar onze vacature aanbod die wij aanbieden in de logistiek. En Solliciteer direct!

34 Vacatures beschikbaar

Zakelijke Dienstverlening

Wil je aan de slag in de zakelijke dienstverlenende sector, klik dan verder en ga kijken naar onze vacature aanbod die wij aanbieden. En Solliciteer direct!

27 Vacatures beschikbaar

Schoonmaak

Wil je aan de slag in de schoonmaak sector, klik dan verder en neem een kijkje bij ons vacature aanbod in de schoonmaak. En Solliciteer direct!

1 Vacature beschikbaar

Techniek & Bouw

Wil je aan de slag in de techniek of bouw sector, klik dan verder en ga kijken naar onze vacature aanbod die wij aanbieden in de techniek. En Solliciteer direct!

16 Vacatures beschikbaar

Industrie

Wil je aan de slag in de industriele sector, klik dan verder en ga kijken naar onze vacature aanbod die wij aanbieden in de industrie. En Solliciteer direct!

1 Vacatures beschikbaar

Laatst geplaatste vacatures

Monteur zonnepanelen

Monteur zonnepanelen   | Harlingen Voor een van onze opdrachtgevers in Friesland zijn wij op zoek naar een ervaren, klantgerichte Monteur zonnepanelen. Het bedrijf is een totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek en...

Lees meer

Met gemak weer snel aan de bak!

Met gemak weer snel aan de bak! Heb jij er ook genoeg van, dat je in eerste instantie alleen wordt beoordeeld op jouw CV? Vindt jij het lastig om een goede CV op te stellen en kun jij wel wat hulp gebruiken bij  het vinden van een baan, die bij jou past? Dan hebben...

Lees meer

Glazenwasser

Glazenwasser | Leeuwarden Voor een van onze opdrachtgevers in Friesland zijn wij op zoek naar een enthousiaste glazenwasser. Zoek jij het graag “hogerop” en houd jij van afwisseling, dan zijn wij op zoek naar jou! Functie omschrijving Als glazenwasser verricht je...

Lees meer

Leerling Elektromonteur

Leerling elektromonteur | Drachten Voor een professioneel en groeiend jong installatiebedrijf in Friesland bij wij op zoek naar een Leerling elektromonteur. Het bedrijf werkt mee aan de ambities van de regio Noord-Nederland als het gaat om duurzame energieopwekking en...

Lees meer

Chauffeur distributie C/CE

Chauffeur distributie C/CE | Bolsward Voor één van de grootste wasserijbedrijven van Nederland zoeken wij representatieve, klantvriendelijke en gedreven chauffeurs, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dit bedrijf is gevestigd in Friesland en is gespecialiseerd...

Lees meer

Inschrijven als werkzoekende