Stuur jobs4us een whatsapp bericht

Op zoek naar personeel

Jobs4us is een all-in online uitzendbureau. Dit houdt in dat wij een stuk verder gaan dan alleen het uitzenden van mensen. Wij zoeken altijd zeer gericht op uw wensen tussen onze sollicitanten zodat wij u de beste kandidaten kunnen aanleveren. Ook kunnen wij u betrekken in de werving en selectie procedure. Mocht u hier geen tijd voor hebben dan nemen wij uiteraard deze taak zelf op ons. Personeel zorgt ook altijd voor veel administratie, ook dit nemen wij u uit handen zodat u zich volledig kunt richten op het ondernemen.

Bent u al overtuigd van de kracht van Jobs4us, wacht dan niet langer en plaats meteen uw vacature. U kunt dit formulier ook gebruiken wanneer u enkel meer informatie wilt. Wij zullen in alle gevallen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Jobs4us helpt u met:

  • Uitzenden
  • Werving & Selectie
  • Payroll
  • Vacature plaatsen

Onze diensten

Uitzenden

Jobs4us plaatst arbeidskrachten, op uitzendbasis, in een bedrijf. Uitzenden is al mogelijk vanaf 3 uur per dag, vanaf minimaal 3 maanden tot zelfs een periode van enkele jaren. Dit kan zijn als tijdelijke vervanging of als aanvulling op het bestaande personeelsbestand.

Payroll

U wilt graag gekwalificeerde medewerkers, maar u wilt de personeelsadministratie en werkgeverstaken professioneel uitbesteden? Jobs4us neemt dit van u over met de Payroll service. Geen personeelsadministratie, beperking van werkgeversrisico’s en kostenbesparing.

Werving & Selectie 

Jobs4us ondersteunt werkgevers graag bij het vinden van geschikte kandidaten, die passen binnen hun organisatie. Dit doet Jobs4us middels actieve werving en selectie, waarbij wij ons verdiepen in onze opdrachtgevers, uw organisatie en bedrijfscultuur.

Vacature plaatsen

Aanhef

11 + 2 =