Stuur jobs4us een whatsapp bericht
jobs4us logo

Over Jobs4us

Direct alles te weten komen over Jobs4us, en over onze verdere werkwijze. Wij vertellen je graag meer over onze bedrijfsvoering.

Contact

Zelf een vraag of op zoek naar meer informatie, wij helpen jouw graag met het beantwoorden van alle vragen.

Over Jobs4us

 

Jobs4us is het uitzendbureau dat de personeelsadministratie en werkgeverstaken van u over kan nemen. Jobs4us is een jong, dynamisch en toegankelijk uitzendbureau dat bemiddelt in verschillende sectoren. Omdat Jobs4us voor het grootste deel online bemiddelt, kunnen wij snel schakelen en nieuwe vormen van recruitment toepassen. Tegenwoordig gaan de sollicitaties veelal online.

Daarvoor gebruiken wij onder andere online videobellen (skype). Op die manier kunnen wij snel en efficiënt de juiste match vinden. Jobs4us is opgericht door Charlt Boonstra, die in de afgelopen jaren veel ervaring heeft op gedaan als accountmanager en als recruiter en daarom goed de arbeidsmarkt kent.

Jobs4us gaat voor de ”long term”. Wij verdiepen ons in onze opdrachtgevers, hun organisatie en bedrijfscultuur om de juiste werknemer te vinden, zodat werknemers en opdrachtgevers voor 100% tevreden zijn.

Contactformulier

10 + 5 =

Charlt Boonstra

CEO

Telefoonnummer: 06-51701067
E-mailadres: info@jobs4us.nl
Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:00